DOLCE BY WYNDHAM HANOI GOLDEN LAKE
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Ba Đình, Hà Nội
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

POSITION SUMMARY:
According to the Hotel policy and Kitchen Department regulations organize and direct Staff Canteen’s operation.
RESPONSIBILITIES:
- Responsible for the preparation, production, presentation of all Staff Canteen food and dishes and ensure highest quality at all times.
- Interview potential candidates, select and propose for Executive Chef &039;s approval, perform appraisal, orientation and suspension if necessary.
- Pass to Executive Chef the daily Market List requirement.
- Supervise the function of all Kitchen employees, facilities, and cost, promote the food quality.
- Control and analyze on an on- going basis as: Quality levels of production and presentation, Staff satisfaction, Operating food cost, Cleanliness, sanitation, hygiene.
- Supervise the staff to maintain good grooming and standard of uniforms.
- Produce up to date menu cost standard according to the Actual Cost and Potential Cost.
- Check food items prepared by his subordinates and correct any mistakes immediately.
- Alert in energy saving.
- Have knowledge of all cooking ingredients, techniques, preparation and equipment in his sections.
- Responsible for the preparation of menus under the direct supervision of the Executive chef , taking into consideration of: Staff requirements, Management needs, Trends, Potential cost, Availability of food products.
- Check punctuality of all staff assigned to him.
- Complete the other tasks and jobs which assigned by the leader.
- Inspect perishable food items received for quality control, when requested by Executive Chef.
- Establish and maintain effective employee relations in his section.
- Attend to staff as required.
- Develop formal training plans and conducts on the job training sessions to the staff assigned to him.
- Check stock and products.

Yêu cầu công việc

ABILITIES / KEY COMPETENCIES / SKILLS:
- Alcohol awareness certification and/or food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency.
- Problem solving and training abilities.
- Good communication skills.
EDUCATION / CERTIFICATES / EXPERIENCE:
- Vocational Certificate in kitchen or food preparations or related field.
- 3 years related experience as staff canteen chef or an equivalent combination of education and culinary/kitchen operations experience.

Quyền lợi

- Salary: Negotiate
- Competitive Benefit

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-08-29 14:00:03

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin - Mã tin đăng: 4605037. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

DOLCE BY WYNDHAM HANOI GOLDEN LAKE

Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: Cập nhật

Thông tin chung

Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Cấp bậc
Nhân Viên
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
5
Hình thức làm việc
Làm theo ca
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
26/10/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Hiện tại chúng tôi chưa có việc làm đề xuất phù hợp với bạn.

Việc làm đã xem gần đây