Trợ lý Quản lý Pha chế

FURAMA RESORT ĐÀ NẴNG
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Ngũ Hành Sơn, Đà Nẵng
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

FURAMA RESORT CẦN TUYỂN
TRỢ LÝ QUẢN LÝ PHA CHẾ

Mô tả công việc
– Guest Relations: Welcome and thank guests, monitor staff interactions, and ensure guest satisfaction throughout their visit. Address any complaints and maintain VIP guest recognition.
– Inventory and Resources: Monitor par levels, manage requisitions for shortages, and ensure the availability of correct menus for different meal periods.
– Communication and Coordination: Lead pre- shift meetings to discuss updates, changes, and special events. Ensure effective communication between staff and management, and coordinate with housekeeping and other departments as necessary.
– Hygiene and Safety: Enforce strict personal hygiene and overall cleanliness standards across all areas, including dining spaces and restrooms.
– Operational Oversight: Review previous day’s activities and revenues, track performance against budget, and manage keys. Conduct walk- throughs to ensure operational efficiency and staff readiness.
– Staff Management: Conduct daily staff briefings, manage schedules, fill staffing gaps, and oversee training on service standards and equipment use. Implement progressive discipline as needed.
– Policy Adherence: Follow and enforce company policies regarding employee conduct and discipline. Handle lost and found issues.

Quyền lợi được hưởng
– Provision of uniforms and meal allowances.
– In addition to the basic salary, entitlement to monthly service charges even during probationary period.
– Professional working environment.
– Entitlement to insurance as per labor law.
11 public holidays and 12 annual leave days per year.
– Attending employee events such as Employee Recognition Day, Mid- Autumn Festival, International Children’s Day,…
– Tet and holiday bonuses.

Yêu cầu công việc
– Adept at handling and resolving issues that may arise during the shift.
– Familiar with SOPs related to the Department of Food and Beverages Service
– Excellent verbal and written communication skills to interact with staff and guests, and to conduct training sessions and meetings.
– Ability to manage, motivate, and train staff to maintain high service standards.
– Strong focus on guest satisfaction, ensuring a welcoming atmosphere.
– Maintain good personal hygiene and professional attire as per the hotel’s grooming standards.
– At least 2- 3 years of experience in a similar role within the hospitality or restaurant industry, preferably in a leadership or supervisory role.

THÔNG TIN ỨNG TUYỂN Apply trực tiếp qua Link: https://forms.gle/26koAE8JzzqCgRj58 Hoặc gửi CV qua email: Thực phẩm/DV ăn uống Chia sẻ việc làm này

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-06-05 17:00:03

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Trợ lý Quản lý Pha chế - Mã tin đăng: 4390150. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi
Quy mô: Dưới 10
Trụ sở: Vo Nguyen Giap St., Khue My Ward, Ngu Hanh Son Dist., Danang City, Vietnam.

Thông tin chung

Ngành nghề
Thư ký - Trợ lý
Cấp bậc
Nhân Viên
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
Đang Cập Nhật
Hình thức làm việc
Đang cập nhật
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
06/07/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây