SÂN GOLF SILK PATH ĐÔNG TRIỀU
Mức lương
20 - 30 triệu
Địa điểm làm việc
Đông Triều, Quảng Ninh
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

• Consolidate detailed utilisation data in a monthly and annual basis submitting reports to the General Manager as required.
• To support the General Manager in the development of the annual business plan, operating budget and sales and marketing plan for the Food and Beverage Department.
• Represent the club at food and beverage events, exhibitions and meetings as required.
• To monitor inventory levels reordering as appropriate to ensure sufficient stock is available at all times.
• Implement effective table booking management procedures to ensure the availability is optimised.
• To develop effective training strategies and session plans for training requirements ensuring sessions are enjoyable as well as informative.
• To manage the day- to- day operations of the food and beverage department.
• To create outlet, outlet menu, banquet, package and promotion concepts.
• To develop, implement and monitor operating policies and procedures for all areas of the food and beverage department aimed at delivering the standard of service and operations expected.
• Develop the annual calendar of events for the food and beverage outlets.
• To support the sales team in promoting and selling banquets and available banquet space and meeting rooms.
• Liaise closely with the Executive Chef to develop menu concepts and ensure the menu is updated regularly.
• To plan the work roster to ensure sufficient numbers of staff are available to properly service the expected number of guests.
• To recruit, train and develop food and beverage personnel.
• Ensure all financial and human resource policies and procedures are implemented and followed by food and beverage personnel.
• To effectively manage the department ensuring the revenue and expenditure targets set in the operating budget are achieved.
• To continually create and present to the General Manager innovative promotions aimed at increasing patronage and revenue. All promotions must be properly costed.

Yêu cầu công việc

 Degree or equivalent in Hospitality Management, Culinary Studies or Food and Beverage related subject.
 Minimum 1- 2 years’ experience working in a food and beverage environment
 Equivalent level of training and experience will also be considered.

Quyền lợi

Mức lương và phúc lợi hấp dẫn theo năng lực và kinh nghiệm, thưởng lễ Tết, lương tháng 13;
Được làm việc trong môi trường năng động, chuyên nghiệp và thăng tiến;
Có Ký túc xá cho cán bộ nhân viên ở xa.

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-08-19 18:40:03

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin - Mã tin đăng: 4566083. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

SÂN GOLF SILK PATH ĐÔNG TRIỀU

Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: Cập nhật

Thông tin chung

Ngành nghề
Hành chính - Văn phòng
Cấp bậc
Giám Đốc, Phó Giám Đốc Bộ Phận/ Trưởng Phòng/ Tổ Trưởng
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
1
Hình thức làm việc
Giờ hành chính
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
31/08/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Hiện tại chúng tôi chưa có việc làm đề xuất phù hợp với bạn.

Việc làm đã xem gần đây