[Tuyển Gấp] SOUS CHEF

THE BRIX EATERY SAIGON
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Thủ Đức, Hồ Chí Minh
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

Duties & Responsibilities
• Deal with complaints in a friendly and efficient manner, ensuring any guest complaints/comments are reported to management
• Ensure all Mise en Place is correctly set up for each section before service
• Ensure employee conduct, uniform and personal hygiene requirements are adhered to
• Report any maintenance issues to management and ensure these are logged in the maintenance book
• Ensure the rota is done of a weekly basis and all events are staffed accordingly
• Create tasting menus for clients interested in contracting the food for different events (wedding, banquets, corporate dinners, birthday parties, etc.) from their kitchen
• Train the auxiliary kitchen staff in order to provide best results in minimum time and using at the maximum the available resources
• Discover talented chefs and train them in order to reach the high standards of the restaurant
• Establish the working schedule and organize the work in the kitchen so that everything works like a “well- oiled machinery”
• Ensure the cleaning schedules are followed and a high level of cleanliness throughout all kitchen is maintained at all times
• Maintain order and discipline in the kitchen during working hours
• Produce high quality dishes that follow up the established menu and level up to standards, as well as to clients’ requirements
• Come up with new dishes which appeal to the clients, whenever required
• Work with the executive chef to produce diversified menus in accordance with the restaurant’s policy and vision
• Plan the food design in order to create a perfect match between the dish’s aspect and its taste
• Ensure correct reporting procedures are followed if staff are late or call in sick

Yêu cầu công việc

• Working knowledge of various computer software programs (MS Office, restaurant management software, POS)
• Punctual
• BS degree in Culinary science or related certificate would be a plus
• Familiar with industry’s best practices
• +2 years of experience as a Sous Chef
• Accuracy and speed in handling emergency situations and providing solutions
• Maintains a Good Energy Level
• Thorough and Organized
• Proficient in English and Vietnamese
• Good Communication
• Understanding of various cooking methods, ingredients, equipment and procedures
• Professional
• Teamwork Oriented
• Excellent record of kitchen and staff management

Quyền lợi

Top up with SVC.
Offer official contract after 2 months working
Staff meal.
Basic salary will be share during interview.

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-03-10 19:55:30

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin [Tuyển Gấp] SOUS CHEF - Mã tin đăng: 4169788. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

THE BRIX EATERY SAIGON

Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: Cập nhật

Thông tin chung

Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Cấp bậc
Nhân Viên
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
2
Hình thức làm việc
Làm theo ca
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
25/04/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây