Western Chef De Partie

MAI HOUSE SAIGON
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Quận 3, Hồ Chí Minh
Kinh nghiệm yêu cầu
1 - 2 năm kinh nghiệm
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

- Plan, prep, set up and provide quality service in all areas of food production for menu items and specials in the designated outlets in accordance with standards and plating guide specifications.
- Direct, train and monitor performance of line Cooks.
- In charge of Western section for main kitchen of hotel.
- Maintain inventory and order items as needed.
Maintain organization, cleanliness and sanitation of work areas and equipment.- Working with Sous Chef and Executive Sous Chef to maintain high standards in the quality of food both as to its preparation and its presentation
- To work closely with Sous Chef and Executive Sous Chef and other chefs at each event to ensure that the function runs smoothly
- To be aware of current food trends with regard to presentation and style and help with new menu ideas and menu design- Ensuring that all completed food is correctly wrapped, labelled and put in out- fridge for each event
- To set out, maintain and monitor high standards of cooking and presentation
- To observe all Food Hygiene and Health and Safety policy
- To assist Sous Chef and Executive Sous Chef to check the completeness of all suppliers&039; deliveries and the correctness of their invoices.
- To ensure that all completed jobs are fully checked off before it leaves the unit
- Close liaison with the other Manager with regard to service and timings
- Working in all areas of the kitchen depending on the daily needs of Sous Chef and Executive Sous Chef preparation of a whole range of food but with a particular emphasis on pastry
* Benefits:
- Duty meal.
- Professional and friendly working environment.
- Training and development program.
- Monthly service charge and periodic health check.
- Social Insurance, Health Insurance and Unemployment Insurance.
- Free parking area for employees.
- Free uniform distribution and laundry.

Yêu cầu công việc

- Culinary school degree or vocational certification is required.
- 1- 2 years of working experience in the same position at Hotels/ Resorts.
- Strong communication and leadership skills.
- Hardworking, eager to learn and proactive in work.
- Excellent knowledge of culinary techniques, procedures and standard is a plus.

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-04-04 04:35:23

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Western Chef De Partie - Mã tin đăng: 4251006. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

MAI HOUSE SAIGON

Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: Cập nhật

Thông tin chung

Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Cấp bậc
Trưởng Nhóm / Giám Sát
Kinh nghiệm yêu cầu
1 - 2 năm kinh nghiệm
Trình độ yêu cầu
Trung cấp
Số lượng cần tuyển
Đang Cập Nhật
Hình thức làm việc
Nhân viên toàn thời gian tạm thời
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
10/05/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây