Western Chef De Partie (Tổ trưởng Bếp Âu)

MAI HOUSE SAIGON
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Quận 3, Hồ Chí Minh
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

- Maintain inventory and order items as needed.
- Direct, train and monitor performance of line Cooks.
- Plan, prep, set up and provide quality service in all areas of food production for menu items and specials in the designated outlets in accordance with standards and plating guide specifications.
- In charge of Western section for main kitchen of hotel.
Maintain organization, cleanliness and sanitation of work areas and equipment.- Working with Sous Chef and Executive Sous Chef to maintain high standards in the quality of food both as to its preparation and its presentation
- To ensure that all completed jobs are fully checked off before it leaves the unit
- To work closely with Sous Chef and Executive Sous Chef and other chefs at each event to ensure that the function runs smoothly
- Working in all areas of the kitchen depending on the daily needs of Sous Chef and Executive Sous Chef preparation of a whole range of food but with a particular emphasis on pastry
- To set out, maintain and monitor high standards of cooking and presentation
- To be aware of current food trends with regard to presentation and style and help with new menu ideas and menu design- Ensuring that all completed food is correctly wrapped, labelled and put in out- fridge for each event
- To observe all Food Hygiene and Health and Safety policy
- To assist Sous Chef and Executive Sous Chef to check the completeness of all suppliers&039; deliveries and the correctness of their invoices.
- Close liaison with the other Manager with regard to service and timings

Yêu cầu công việc

- Strong communication and leadership skills.
- 1- 2 years of working experience in the same position at Hotels/ Resorts.
- Hardworking, eager to learn and proactive in work.
- Culinary school degree or vocational certification is required.
- Excellent knowledge of culinary techniques, procedures and standard is a plus.

Quyền lợi

Monthly service charge and periodic health check.
Free uniform distribution and laundry.
Training and development program.
Duty meal.
Social Insurance, Health Insurance and Unemployment Insurance.
Free parking area for employees.
Professional and friendly working environment.

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-04-02 16:05:39

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Western Chef De Partie (Tổ trưởng Bếp Âu) - Mã tin đăng: 4244900. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

MAI HOUSE SAIGON

Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: Cập nhật

Thông tin chung

Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Cấp bậc
N/A
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
1
Hình thức làm việc
Làm theo ca
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
30/04/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây