Assistant Restaurant Manager (Trợ lý Nhà hàng trưởng)

BAY HOTEL HO CHI MINH
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Quận 1, Hồ Chí Minh
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

Reports To: Restaurant Manager/ F&B Manager

Position Summary:

The Assistant Restaurant Manager is responsible for ensuring excellence in guest, quality service and positive environment, effective training of staff. They assist the Restaurant Manager with daily tasks to ensure all outlets are running efficiently.

Duties and Responsibilities:

1.Responsible for ensuring guest receive consistently exceptional dining experience from a highly trained, motivated and professional service staff.

2.Ensure high standard of appearance, hospitality and service in staff and cleanliness of all dining areas. Confirm music, lighting and atmosphere is appropriate.

3.Supervise and support dining room service staff adhering to service standards through proactive guest and staff communications and shift leadership.

4.Ensure consistent standards are held for all staff with name tags, clean and proper uniforms and adherence to proper grooming standards.

5.Maintain and continually advance food, beer, wine, spirit, restaurant trends and knowledge in self and others.

6.Exhibit a professional demeanor and presentation in appearance and by maintaining a positive presence toward all staff members and guests.

7.Prepare weekly order and conduct inventory of beer, wine and liquor.

8.Delegate restaurant responsibilities among staff.

9.Assist with the new hire on-boarding process to ensure training is standardized.

10.Audit staff attendance records, evaluations and coaching.

11.Comply with all hotel and department policies, procedures and standards.

12.Maintain records of personnel performance, coaching and attendance.

13.Assist the Restaurant Supervisor with inventory stock levels of service supplies and makes recommendations for purchases based on bar and dining room budgets.

Yêu cầu công việc

Ability to work evenings, weekends, and holidays.
Above high school diploma.
Intermediate accounting and arithmetic skills.
Strong leadership skills with an affinity for capacity development.
Previous supervisory experience, preferably within a restaurant.
Excellent conflict resolution abilities.

Quyền lợi

- Competitive salary
- Attractive monthly service fee bonus (service charge)
- Social insurance package is paid at 100% salary
- Meal allowance and parking allowance are provided
- 6 working days/ week, 12 annual leave days/year, 1 birthday leave with full pay.

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-04-04 20:40:38

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Assistant Restaurant Manager (Trợ lý Nhà hàng trưởng) - Mã tin đăng: 4253343. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi
Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: 7 Ngô Văn Năm, phường Bến Nghé, Quận 1, Hồ Chí Minh, Việt Nam

Thông tin chung

Ngành nghề
Thư ký - Trợ lý
Cấp bậc
N/A
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
1
Hình thức làm việc
Làm theo ca
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
30/04/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây