Bếp Phó/ Sous Chef (Asian – Banquet – Western)

FURAMA RESORT ĐÀ NẴNG
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Ngũ Hành Sơn, Đà Nẵng
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

FURAMA RESORT CẦN TUYỂN
BẾP PHÓ/ SOUS CHEF (ASIAN – BANQUET – WESTERN)

Mô tả công việc
Job Summary – (Role Summary)
· Adhere to local regulations concerning health, safety, or other compliance requirements, as well as brand standards and local policies and procedures.
· Assist in the management of Kitchen Operations in a single food & beverage outlet or a shift, or section of food and beverage operations, including menu planning and costing, organizing special events, developing new dishes, maintaining food quality standards and comprehensive product knowledge.
Essential Duties and Responsibilities – (Key Activities of the role)
· Assist with organizing special events and special food promotions
· Develop new dishes and products
· Participate in the planning and costing of menus
· Works with Executive Chef in the preparation and management of the Department’s budget
· Maintain comprehensive product knowledge including ingredients, equipment, suppliers, markets, and current trends and make recommendations for appropriate adjustments to kitchen operations accordingly
· Develop and write standard recipes
· Works with Executive Chef in manpower planning and management needs
· Maintain a hygienic kitchen
· Ensure that outstanding culinary technical skills are maintained
· Maintain personal hygiene
· Clean the kitchen and equipment
· Supervise and Training of assigned employees

Quyền lợi được hưởng
· 10 public holidays and 12 annual leave days per year
· Professional working environment
· Attending employee events such as Employee Recognition Day, Mid- Autumn Festival, International Children’s Day,…
· Tet and holiday bonuses
· Entitlement to insurance as per labor law
· Provision of uniforms and meal allowances
· In addition to the basic salary, entitlement to monthly service charges even during probationary period

Yêu cầu công việc
Required Skills –
· Alcohol awareness certification and/or food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency.
· Demonstrated ability to interact with customers, employees and third parties that reflects highly on the hotel, the brand and the Company.
· Problem solving, reasoning, motivating, organizational and training abilities.
Qualifications –
· Diploma or Vocational Certificate in Culinary Skills or related field.
Experience –
· 3 years experience as a chef including at least 1 year in supervisory capacity or an equivalent combination of education and experience.

THÔNG TIN ỨNG TUYỂN Apply trực tiếp qua Link: https://forms.gle/26koAE8JzzqCgRj58 Hoặc gửi CV qua email: Thực phẩm/DV ăn uống Chia sẻ việc làm này

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-06-18 18:05:03

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Bếp Phó/ Sous Chef (Asian – Banquet – Western) - Mã tin đăng: 4430686. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi
Quy mô: Dưới 10
Trụ sở: Vo Nguyen Giap St., Khue My Ward, Ngu Hanh Son Dist., Danang City, Vietnam.

Thông tin chung

Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Cấp bậc
Nhân Viên
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
Đang Cập Nhật
Hình thức làm việc
Đang cập nhật
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
15/07/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây