BẾP PHÓ/ SOUS CHEF (ASIAN - BANQUET - WESTERN)

FURAMA RESORT ĐÀ NẴNG
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Ngũ Hành Sơn, Đà Nẵng
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

Job Summary – (Role Summary)

· Adhere to local regulations concerning health, safety, or other compliance requirements, as well as brand standards and local policies and procedures.
· Assist in the management of Kitchen Operations in a single food & beverage outlet or a shift, or section of food and beverage operations, including menu planning and costing, organizing special events, developing new dishes, maintaining food quality standards and comprehensive product knowledge.
Essential Duties and Responsibilities – (Key Activities of the role)
· Works with Executive Chef in manpower planning and management needs
· Clean the kitchen and equipment
· Supervise and Training of assigned employees
· Develop and write standard recipes
· Ensure that outstanding culinary technical skills are maintained
· Maintain a hygienic kitchen
· Participate in the planning and costing of menus
· Maintain comprehensive product knowledge including ingredients, equipment, suppliers, markets, and current trends and make recommendations for appropriate adjustments to kitchen operations accordingly
· Develop new dishes and products
· Maintain personal hygiene
· Assist with organizing special events and special food promotions
· Works with Executive Chef in the preparation and management of the Department’s budget

Yêu cầu công việc

Required Skills –
· Problem solving, reasoning, motivating, organizational and training abilities.
· Demonstrated ability to interact with customers, employees and third parties that reflects highly on the hotel, the brand and the Company.
· Alcohol awareness certification and/or food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency.
Qualifications –
· Diploma or Vocational Certificate in Culinary Skills or related field.
Experience –
· 3 years experience as a chef including at least 1 year in supervisory capacity or an equivalent combination of education and experience.

Quyền lợi

10 public holidays and 12 annual leave days per year
Professional working environment
Provision of uniforms and meal allowances
Tet and holiday bonuses
In addition to the basic salary, entitlement to monthly service charges even during probationary period
Attending employee events such as Employee Recognition Day, Mid- Autumn Festival, International Children&039;s Day,...
Entitlement to insurance as per labor law

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-06-18 16:45:03

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin BẾP PHÓ/ SOUS CHEF (ASIAN - BANQUET - WESTERN) - Mã tin đăng: 4428936. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi
Quy mô: Dưới 10
Trụ sở: Vo Nguyen Giap St., Khue My Ward, Ngu Hanh Son Dist., Danang City, Vietnam.

Thông tin chung

Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Cấp bậc
Giám Đốc, Phó Giám Đốc Bộ Phận/ Trưởng Phòng/ Tổ Trưởng
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
3
Hình thức làm việc
Làm theo ca
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
30/07/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây