Culinary Administrator

REGENT PHÚ QUỐC
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Phú Quốc, Kiên Giang
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

Type reports, memos and correspondences including those of confidential nature for the operations and administrative functions and maintain files accordingly.

Liaise with all other outlets (including F&B Admin, accounting, purchasing, front office etc.) for and on behalf of the Executive Chef.

Answer and place telephone calls and arrange itineraries for the Executive Chef and remind him of the same. Liaise with the concerned parties.

Receive and screen office calls and visitors, schedule and set up appointments.

Keep the Executive Chef informed of VIPs, groups and other guest arrivals, hotel events and of other matters, which concerns him/her.

Dispatches and shares information as and when required with all culinary departments about guests preferences.

When and if necessary, handles all reservation for outlets and acts as central reservation desks. This includes also group reservations.

Performs other duties as may be required by the Executive Chef

Works with Executive, Human Resource Manager and Culinary Managers to ensure proper and on time submission and approval of all attendance reports, leave forms (annual, sick, etc.) for the payroll system as well as performance appraisal for the whole Culinary Team.

Recycles wherever possible and enforces cost saving measures in the administrative office.

Initiate action to correct hazardous situation and notify supervisors of potential dangers.

Log security incidents and accidents in accordance with hotel’s requirements.

Preparation of Purchase requests and follow up with supplier for the date of arrival.

Translate & proofread menu & other documents bilingually when required

Be responsible in keeping our property safe and secure, to participate in any hotel activity related to Fire Life safety.

Perform any other duties that may be assigned by the management from time to time.

Yêu cầu công việc

- Good communication skill
- Honesty, long-term commitment. 

- Minimum of 1 year supervisory experience in hotel concierge operations

Quyền lợi

•Insurance as labor law

•At least 14 annual leave, 2 day off per week

•Relocation, repatriation allowance

•Rest and relaxation, Home leave allowance

•Accommodation, uniform, transportation and meals are provided

•Service charge as revenue

•International working environment

•Healthcare insurance for personal at least 6 months and for family after working 2 years

•24/7 accident insurance

Cập nhật gần nhất lúc: 2023-02-04 17:52:26

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Culinary Administrator - Mã tin đăng: 3175138. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

REGENT PHÚ QUỐC

Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: Cập nhật

Thông tin chung

Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Cấp bậc
Nhân Viên
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
1
Hình thức làm việc
Làm theo ca
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
31/01/2023
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây