Executive Sous Chef / Bếp Phó Điều Hành

WAFAIFO RESORT HOI AN
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Hội An, Quảng Nam
Kinh nghiệm yêu cầu
1 - 2 năm kinh nghiệm
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

- Directly responsible for main kitchen culinary areas, ensuring a smooth running, profitable operation within the framework of Wafaifo.
- Promoting positive inter- departmental relations through candid communication and cooperation.
- Being responsible for asset management of all outlet property and facilities.
- Ensuring all managers and employees follow all job safety regulations and all hazards are reported to concerned departments.
- Training subordinate managers and supervisors in effective “coaching and counseling” and the correct process of progressive discipline.
- Conducting departmental daily training programmed.
- Maintaining the hotel’s cuisine concepts and standards for food preparation and presentation.
- Performing other duties as assigned by the supervisor.
- Being responsible for all accounting and billing procedures within the culinary operation.
- Assisting in the execution of culinary employee reviews, ensuring appraisals in a professional and timely manner.
- Enforcing food safety & protection. All food in working areas should be in compliance with food handling techniques, to include dating, proper storage, rotation etc. Maintain the basic food safety and sanitation in accordance with the company policies.
- Responding to guest inquiries or concerns within 24 hours in what is deemed the appropriate manner.
- Enforcing operational standards that are reviewed periodically and then updated and improved.
- Ensuring all standard, checklist are correct and filed correctly and ready for audits at anytime.
- Maintaining food cost by ensuring that proper preparation, inventory, requisition, food pars and control systems are in place in all food operations areas.
- Enforcing the standard food preparation and presentation guidelines to ensure consistent quality culinary offerings to our guests.
- Developing and implementing manager, supervisor & employee training plans on a quarterly basis in conjunction with human resources department.
- Ensuring the efficient scheduling of employees.
- Responsible to maintain the overall welfare of our employees by providing them with the training and resources to take care of our guests.
- Conducting a preventative maintenance inspection on a monthly basis.
- Assisting in conducting an effective weekly/monthly employee meeting with minutes forwarded to the MD, FBM and TM.
- To accurately forecasting business demands on a weekly basis to ensure efficient staffing & food production.
- Being responsible for always maintaining outlet safety.

Yêu cầu công việc

- Proficient English language skill.
- Priority for talents from Hoi An or nearby areas.

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-03-14 09:50:52

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Executive Sous Chef / Bếp Phó Điều Hành - Mã tin đăng: 4183679. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

WAFAIFO RESORT HOI AN

Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: Cập nhật

Thông tin chung

Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Cấp bậc
Trưởng Nhóm / Giám Sát
Kinh nghiệm yêu cầu
1 - 2 năm kinh nghiệm
Trình độ yêu cầu
Trung cấp
Số lượng cần tuyển
Đang Cập Nhật
Hình thức làm việc
Nhân viên toàn thời gian
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
30/04/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây