Executive Sous Chef (strong in Asian Cuisine) | Bếp phó điều hành (mạnh về đồ Á)

NOVOTEL DANANG PREMIER HAN RIVER
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Hải Châu, Đà Nẵng
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

- Conducts daily briefings and other meetings as needed to obtain optimal results
- Assists the Executive Chef in developing training plans, develops training material in accordance with Accor guidelines and implements training plans for the Food Production employees and other Food and Beverage employees
- Attends and participates to other meetings as required by the administrative calendar
- Conducts shift briefings to ensure hotel activities and operational requirements are known in the absence of Manager
- Assists the Executive Chef in planning and organizing successful Food and Beverage activities
- Assists the Executive Chef in making recipes and maintaining up- dated and accurate costing of all dishes prepared and sold in the Food and Beverage operation
- Assumes the duties and responsibilities of the Executive Chef in his absence
- Adhere to local regulations concerning FSMS / HACCP, health, safety, or other compliance requirements, as well as brand standards and local policies and procedures.
- Assists the Chef in the management of the day to day operation of the Food Production and Stewarding sections and informs the Executive Chef of major decisions taken in his/her absence
- Assists the Executive Chef in setting standards of all food and equipment purchases in accordance with guidelines
- Assists the Executive Chef in developing popular menus offering guests value for money in accordance with Accor guidelines
- Assists the Executive Chef in setting Food Production and Stewarding goals and developing strategies, procedures and policies
- Assists the Executive Chef in determining the minimum and maximum stocks of all food, material and equipment
- Assists the Executive Chef in developing and maintaining up- dated operations manuals for all Food Production and Stewarding sections
- Organizes kitchen operations and prepares and serves a range of dishes, whilst supervising junior members of the Kitchen Brigade.

Yêu cầu công việc

- Problem solving and training abilities
- Good at English speaking & writing skills
- Food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency
- 2 years related experience or formal training or an equivalent combination of education and experience
- Diploma or Vocational Certificate in Culinary Skills or related field

Quyền lợi

- Paid birthday leave
- Good salary, benefits and service charge
- Have annual physical examination
- Dynamic, professional & open minded working environment
- Joining training courses according standard of Accor
- Supporting shift meals at staff canteen and uniform

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-04-18 12:45:27

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Executive Sous Chef (strong in Asian Cuisine) | Bếp phó điều hành (mạnh về đồ Á) - Mã tin đăng: 4299603. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi
Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: 36 Bach Dang, Hai Chau District, Danang City

Thông tin chung

Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Cấp bậc
N/A
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
1
Hình thức làm việc
Làm theo ca
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
30/05/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây