Nhân viên bếp bánh - Kitchen Pastry

KHÁCH SẠN HÀ NỘI DAEWOO
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Ba Đình, Hà Nội
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

To set- up and break down work station with required tools, equipment and supplies, ensuring items are to established specs, ensuring adequate fill of containers, storing items appropriately, and cleaning station as appropriate.
To follow and ensure compliance with sanitation and cleaning procedures and pest control guidelines, reporting pest control issues to appropriate personnel.
To weigh, measure, and mix ingredients according to recipes or personal judgment, using various kitchen utensils and equipment.
To prepare cold foods, including preparing salads, cold sandwiches, condiments, and dressings.
To assist in preparing and cooking food according to recipes, quality standards, presentation standards, and food preparation checklist, establishing priority items.
To perform all other reasonable tasks assigned by the Demi Che, Chef De Partie, Sous Chef and Management.
To follow the principle of First In, First Out, and dating, labeling and other sanitation instructions.
To prepare ingredients for cooking, including portioning, chopping, and storing food before use.
To monitor ingredient/ food quality while preparing food and throughout the day utilizing the HACCP forms or equivalent and production charts.
To test foods to determine if they have been cooked sufficiently, using methods such as tasting, smelling, or piercing them with utensils.
To disassemble and assemble kitchen equipment following safety procedures when cleaning.
To wash and peel (if required) fresh fruits and vegetables to prepare them for cooking or consumption.

Yêu cầu công việc

At least one year experience in a related role in high volume four- star hotels or reputed restaurants.
Certifications as required to comply with local and state laws.
Extensive knowledge of food handling and sanitation standards.
Eye for details.
Diploma in Culinary or equivalent required; Bachelor’s Degree as an advantage.

Quyền lợi

- Accident insurance 24/24
- Annual Summer Outing/Health checkup
- Other benefits according to Company&039;s policy.
- Uniform, Laundry service is provided by Hotel
- 2 months of probation with full salary & service charge.
- Team building activities.
- International working environment and friendly teammates.
- Delicious and nutritious meal at Hotel&039;s Staff Cafeteria

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-08-13 05:45:02

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Nhân viên bếp bánh - Kitchen Pastry - Mã tin đăng: 4553874. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi
Quy mô: 200 - 500
Trụ sở: 360 Kim Mã, Ba Đình, Hà Nội

Thông tin chung

Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Cấp bậc
Nhân Viên
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
1
Hình thức làm việc
Làm theo ca
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
31/08/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây