Pastry Chef

ANGSANA & DHAWA HO TRAM
Mức lương
0.045 triệu
Địa điểm làm việc
Xuyên Mộc, Bà Rịa Vũng Tàu
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

- Is in charge of all dessert menus and reports directly to the Head Pastry Chef.
(Menus inclusive of Pastry boutique, a refined lounge, events and weddings, luxury cakes, a la carte restaurants, room amenities, catering, a creative new menu of chocolates , luxury brand events and business partnerships.)
- Exhibits culinary talents by personally performing tasks while leading the staff and managing all food related functions.
- Accountable for overall success of the daily kitchen operations.
- Supervises all kitchen areas to ensure a consistent, high quality product is produced.
- Works to continually improve guest and employee satisfaction while maintaining the operating budget.
- Responsible for guiding, training and developing the next generation of talent.
- Essential Functions:
Leading the latest trends in culinary arts.
Artistically creating showpieces or centerpieces.
Planning and execution of the dessert and baked goods menu.
Ordering of supplies and equipment.
Coordination with the Executive Chef on complementary flavors.
Creation of signature desserts.
Development of new designs and recipes.
Assigning priorities to guest requests.
Experimentation with new flavors.
Training and mentoring colleagues to ensure growth and future succession, leading by example.

Yêu cầu công việc

• Hard working, able to work under immense pressure and in a very fast paced working environment.
• Strong leadership and organizational skills.
• Good in English language.
• At least 2 years experience as the relevant position at 5 star international hotel.
• Able to enroll and complete projects on his/her own.
• Dynamic, innovative and self- motivated.
• Good health, mature and pleasant personality and very neat appearance.

Quyền lợi

- Additional Associate Health Insurance during the time working at the hotel.
- Được hưởng những quyền lợi dành riêng cho nhân viên của tập đoàn Banyan Group như: Gói ưu đãi nghỉ dưỡng hàng năm tại các khách sạn của tập đoàn trên toàn thế giới; Ưu đãi sử dụng dịch vụ ăn uống; Đi công tác nước ngoài;…
- Annual Bonus as per the hotel’s policy.
- Daily Shuttle bus is provided to work.
- 45 giờ làm việc trong tuần, 02 ngày nghỉ ca hàng tuần.
- Promotion and transfer/taskforce opportunities in the hotel or between sister hotels operated by Banyan Group.
- Trang bị đồng phục theo quy định của khách sạn.
- 100% salary in probation time.
- 02 duty meals per working day.
- Be entitled benefits for associates of Banyan Group as: BTHR Complimentary Accommodation each year at BG’s hotels all over the world; Discount on F&B service; Overseas Business Trip; etc.
- Attend frequently training courses of the group.
- Attend Vietnamese Social Insurance, Medical Insurance, Unemployment Insurance as soon as completing probation.
- Cơ hội thăng tiến và luân chuyển giữa các bộ phận trong khách sạn hoặc trong các khách sạn do tập đoàn Banyan Group vận hành.
- Hỗ trợ phương tiện di chuyển khi đi làm hàng ngày.
- Uniform is provided as the hotel’s policy.
- 100% phí phục vụ.
- 02 bữa ăn ca trong 01 ngày làm việc.
- Tham gia BHXH, BHYT, BHTN Việt Nam ngay sau khi hoàn thành thử việc.
- 45 working hours per week, 02 days- off per week.
- Gói Bảo hiểm sức khỏe bổ sung cho nhân viên trong thời gian làm việc tại khách sạn.
- Được thường xuyên tham gia các khóa đào tạo của tập đoàn.
- Phụ cấp tiền nhà theo chính sách của khách sạn.
- Housing allowance as the hotel’s policy.
- 100% service charge.
- Thưởng hàng năm theo chính sách của khách sạn.
- 100% lương trong thời gian thử việc.

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-06-26 21:50:02

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Pastry Chef - Mã tin đăng: 3506829. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

ANGSANA & DHAWA HO TRAM

Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: Cập nhật

Thông tin chung

Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Cấp bậc
Giám Đốc, Phó Giám Đốc Bộ Phận/ Trưởng Phòng/ Tổ Trưởng
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
1
Hình thức làm việc
Làm theo ca
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
31/05/2023
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây