Pastry Demi Chef

GRAND MERCURE HANOI
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Đống Đa, Hà Nội
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

Primary Responsibilities

Assists chef de partie / Commis to run the station efficiently.

• To ensure all “quality ingredients” are accurately ordered, received and stored following F.I.F.O. rotation
• Ensures the sanitation standards for kitchen are being meet.
• Trains the culinary employees in that section of kitchen in the skills necessary for them to perform their function.
• Obtains requisitioned goods from the storeroom.
• To ensure all “quality ingredients’’ are professionally prepared in accordance with recipes, plating guides, buffet set ups , with an emphasis on maximizing production time and minimizing waste, to support the Culinary Team achieve its financial goals- targets, Food Cost
•Ensures quality and freshness of all food preparation.
• Be responsible of kitchen hygiene & HACCP up to standard
Other Responsibilities
• Assists in cleaning utensils and equipment.
• Follows hotel rules and regulations at all times.
• Stocks food items neatly in shelves and fridges.
• Works according to standard recipes.
• Keeps the section that he is assign to in good working order.
• Keeps good rapport with all staff.

Yêu cầu công việc

Knowledge and Experience
• Service years in the field : 2 years minimum in hotel or fine dining venue
• Education: Diploma or Vocational Certificate in Culinary Skills or related field.
1 years minimum in position
• Solid Culinary experience
• Knowledge and skills:
Working with multi- cultural teams
Solid communication & training skills
To understand high standards of personal hygiene at all times
Must be able to read and write to facilitate the communication process
To be aware of all Health, Safety and Fire regulations and to abide by their terms
To demonstrate proper and safe usage of all kitchen equipment
• Preferred (if required)
• Ensure that full uniform is worn at all times
• Good comprehension of the English language
Competencies
• Good interpersonal skills with ability to communicate with all levels of employees
• Good presentation and influencing skills
• Alignment between teams
• Ability to work effectively and contribute in a team
• Service oriented with an eye for details

Quyền lợi

Follow to the policy of Hotel & Accor

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-03-26 14:35:38

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Pastry Demi Chef - Mã tin đăng: 4220210. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

GRAND MERCURE HANOI

Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: Cập nhật

Thông tin chung

Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Cấp bậc
Trưởng Ca/ Giám Sát
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
1
Hình thức làm việc
Làm theo ca
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
25/04/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây