Sous Chef/ Bếp phó

RADISSON BLU RESORT HOI AN
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Điện Bàn, Quảng Nam
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

Organizes and maintains work areas, cooler and pantry storage for restaurant.

Checks all stations to ensure proper setup, cleaning, stocked to forecasted business, and take down before, during, and after each shift.
Inspects ingredients upon delivery and before use to ensure quality.
Provides input for creation of restaurant and bar menus.
Clean and sanitize kitchen equipment, report malfunctioning equipment to Engineering.
Familiar with and enforces food safety and health guidelines.
Assists in quarterly inventories and ensures inventory is used “first in, first out” to avoid spoilage.
Organizes frequent cleaning and sanitation of work areas, cooler, and pantry storage.
Completes daily food production sheets and other reports.

Manages kitchen staff

Works with Executive Chef to schedule restaurant cooks, stewards, and other kitchen staff for appropriate coverage.
Trains kitchen staff
Conducts interviews with potential hires upon request.
Leads periodic meetings with restaurant stewards and cooks to coach on new recipes and kitchen processes.
Relays feedback of restaurant employees to department manager.

Prepares and inspects food to maintain quality standards

Shares food and beverage complaints with Executive Chef and works to resolve.
Assists in cutting meat, preparing food and stocking restaurant workstations.
Inspect orders to ensure the temperature, quality, presentation, and portion size meets restaurant standards.
Participates in vendor and outlet food tastings.
Ensures department adheres to Radisson Hotels Group, hotel, local and state health, hygiene and safety policies.

Works with other departments to efficiently operate restaurant kitchen.

Attends stand- up, safety, and other periodic meetings in Executive Chef’s absence.
Responds quickly and accurately to requests for special accommodations (allergies, non- menu dishes) for guests, groups, and events.
Reports special requests, food spoilage, and other restaurant kitchen concerns to Executive Chef.
Maintains current and seasonal recipes for menu items.
Attends Banquet Event Order (BEO) meetings when clients will utilize restaurant for meals or events.
Aware and informed about hotel events which impact restaurant and food inventory.

Yêu cầu công việc

Knowledge of HACCP guidelines
Culinary degree or equivalent preferred
Excellent oral and written communication skills
Minimum of 3 years progressive experience in high- volume kitchen in International Hotel Brand

Quyền lợi

Learning and development within Radisson Hotels Group
Internal Careers Advancement
Company shuttle bus
Competitive salary and benefit package
Uniform & duty meals

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-07-20 00:40:02

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Sous Chef/ Bếp phó - Mã tin đăng: 4496691. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

RADISSON BLU RESORT HOI AN

Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: Cập nhật

Thông tin chung

Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Cấp bậc
Giám Đốc, Phó Giám Đốc Bộ Phận/ Trưởng Phòng/ Tổ Trưởng
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
1
Hình thức làm việc
Làm theo ca
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
10/08/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây