Sous Chef (Chinese/Japanese/Western/Banqueting)

DOLCE BY WYNDHAM HANOI GOLDEN LAKE
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Ba Đình, Hà Nội
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

POSITION SUMMARY:
Assist in the management of Kitchen Operations in a single food & beverage outlet or a shift, or section of food and beverage operations, including menu planning and costing, organizing special events, developing new dishes, maintaining food quality standards and comprehensive product knowledge. Adhere to local regulations concerning health, safety, or other compliance requirements, as well as brand standards and local policies and procedures.
RESPONSIBILITIES:
- Maintain a hygienic kitchen.
- Maintain comprehensive product knowledge including ingredients, equipment, suppliers, markets, and current trends and make recommendations for appropriate adjustments to kitchen operations accordingly.
- Maintain personal hygiene.
- Supervise and Training of assigned employees.
- Clean the kitchen and equipment.
- Participate in the planning and costing of menus.
- Assist with organizing special events and special food promotions.
- Develop and write standard recipes.
- Work with Executive Chef in the preparation and management of the Department’s budget.
- Complete the other tasks and jobs which assigned by the leader.
- Develop new dishes and products.
- Ensure that outstanding culinary technical skills are maintained.
- Work with Executive Chef in manpower planning and management needs.

Yêu cầu công việc

ABILITIES / KEY COMPETENCIES / SKILLS:
- Problem solving, reasoning, motivating, organizational and training abilities.
- Good communication skills.
- Alcohol awareness certification and/or food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency.
EDUCATION / CERTIFICATES / EXPERIENCE:
- Diploma or Vocational Certificate in Culinary Skills or related field.
- 3- year experience as a chef including at least 1 year in supervisory capacity or an equivalent combination of education and experience.

Quyền lợi

- Salary: Negotiate
- Competitive Benefit

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-08-28 20:00:03

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Sous Chef (Chinese/Japanese/Western/Banqueting) - Mã tin đăng: 4604129. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

DOLCE BY WYNDHAM HANOI GOLDEN LAKE

Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: Cập nhật

Thông tin chung

Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Cấp bậc
N/A
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
4
Hình thức làm việc
Làm theo ca
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
26/10/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây