Sous Chef - Pastry/Bakery

PULLMAN PHU QUOC BEACH RESORT
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Phú Quốc, Kiên Giang
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

MAIN RESONSIBILITIES

Organizes and delegates tasks to maintain an organized, clean, and efficiently running kitchen at all times
Responsible for food quality and consistency of the highest possible standard
Develop, implement and maintain new Pastry recipes, presentations and products.
Oversees line prep and production making sure cooks are organized and on task
Oversees prep production and delegates any oversights/additions

HUMAN RESOURCES RELATED RESPONSIBILITIES

Communicates any receiving or prep project issues
Although guest interaction is somewhat limited it is still the largest part of our vision and culture, therefore every employee is expected to strive for such in an eloquent and professional manner
Participate in a culture that is based on positive attitude, open communication and conversation that promotes teambuilding, a rewarding atmosphere and a high level of morale.
Executes any specific duties assigned by the Executive Sous Chef
Instruct and train bakery associates on the proper procedures and techniques for the creation of attractive, professional pastry items.

FACILITY AND EQUIPMENT CONTROL

Manage and control all kitchen equipment use
Assist in the areas of safety, sanitary, organizational and overall atmosphere and conditions of the kitchen environment
Keeps all areas of kitchen clean and organized
Adhere to all health department regulations as they relate to proper heating, cooling, storing, prep, methods, etc.

FINANCIAL RESPONSIBILITY

Minimize waste during kitchen prep time and service through utilization, proficient knife skills, and adherence to recipes and proper cooking methods
Helps maintain targeted departmental labor costs
Adhere to portion control standards in order to maintain accurate food cost and consistency
Helps maintain targeted departmental food costs
Properly store and rotate product to reduce waste and ensure freshness

Yêu cầu công việc

Experience in similar position preferably in international 4- 5 star hotel/resort.
Good command in Communication. Good verbal English skill is an advantage.
Graduated from Vocational/College/University preferably in Culinary, Hospitality or related field.

Quyền lợi

- Social- Health Insurance per labor law / Bảo Hiểm Xã hội- Bảo hiểm Y Tế
- 05 working days or 40 hrs per week / Làm việc 05 ngày hoặc 40 giờ một tuần.
- Pre- Opening Allowance ( when open, Service charge Bonus will apply )
Phụ cấp Tiền khai trương Khách sạn.
- Meal Allowance on duty ( 03 meals per day if stay at staffhouse )
Bữa ăn theo ca ( 03 bữa mỗi ngày nếu ở tại nhà nhân viên )
- Uniform / Đồng phục
- Free Accommodation at nice, modern and comfortable staff house.
Chỗ ở miễn phí tại khu nhà nhân viên đẹp, hiện đại và thoải mái.
- Can enjoy Fitness facilities at staffhouse daily
Có thể sử dụng trang thiết bị phòng tập gym tại Khu nhà nhân viên hàng ngày.
- International working environment with many Expatriates
- On board Travel expense support / Hỗ trợ chi phí di chuyển khi nhận việc
- Telephone allowance ( depend on positions)
- Year end Bonus, KPI Bonus / Thưởng Cuối năm / Thưởng KPI
- Phụ cấp điện thoại ( tùy vị trí )
- Birthday Celebration / Kỷ niệm sinh nhật
- Year End Party / Tiệc Nhân viên cuối năm
- Employee of the Month / Quarter / Year Award / Nhân viên xuất sắc Tháng/ Quý/ Năm
Môi trường làm việc quốc tế với nhiều Quản lý người nước ngoài.
- Free to attend English Courses at the Hotels to improve your communication skill.
Tham dự học các khóa tiếng Anh miễn phí để nâng cao kỹ năng giao tiếp.
- Special discount with Accor property after 06 months of employment
- Những cơ hội tuyệt vời để phát triển nghề nghiệp với Tập đoàn Accor vì Tập đoàn hiện đứng đầu ở Châu Á và Việt Nam về số lượng Khách sạn Tập đoàn quản lý.
- Excellent opportunities for Career Development with Accor Group as it is 1 in Asia & Vietnam in term of number of managed property.
- Chiết khấu đặc biệt với các KS của tập đoàn Accor sau 06 tháng làm việc
At the moment, Accorhotels group has around 4300 hotels over the world in 100 countries
- Hiện tại Tập đoàn Accor quản lý khoảng 4300 Khách sạn tại 100 quốc gia và lãnh thổ
Tại Việt Nam, Tập đoàn Accor hiện quản lý 25 Khách sạn và Tập đoàn sẽ khai trương thêm 10 Khách sạn vào năm 2019.
ACCORHOTELS OPEN 1 HOTEL EVERY 33 HOURS WORLDWIDE
ACCORHOTELS CỨ 33 GIỜ SẼ KHAI TRƯƠNG MỘT KHÁCH SẠN TRÊN THẾ GIỚI
In Vietnam, Accor has 25 hotels from The North to the South, in 2019 we open 10 more hotels in Vietnam.

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-03-19 19:00:29

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Sous Chef - Pastry/Bakery - Mã tin đăng: 4201193. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

PULLMAN PHU QUOC BEACH RESORT

Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: Cập nhật

Thông tin chung

Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Cấp bậc
N/A
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
1
Hình thức làm việc
Làm theo ca
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
30/04/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây