DUTIES AND RESPONSIBILITIES:
• Follow shift assignment and opening and closing procedures alongside company standards.
• Open and close the Cocoa shop follow daily schedule.
Assist customer about Cocoa shop&039;s products and sale.
• Assist Kitchen and Chocolate line department with creative suggestions and ideas to provide excellent products and services.
• Assist Manager team to achieve the monthly and annual financial targets.
• Take customer orders and deliver food and beverages.
• Ensure customer satisfaction through promoting excellent service; respond to customer complaints tactfully and professionally.
• Ensure hygiene standards in working areas.
• Deliver excellent customer service by connecting with customers to discover and respond the customers&039; needs.
• Understand and follow company&039;s policies and procedures.
• Assist in the inventory management and ongoing maintenance of store operating equipment and other assets (inside the bar and Cocoa shop).
• Timely communication of inventory, cash handling, safety and customer matters.
• Demonstrates integrity, honesty, knowledge that builds the company culture, value and mission of The Cocoa Project.
• Assist with new employee training as needed.
• Develop positive relationships with teams by understanding, supporting the individual needs and concerns.
NHIỆM VỤ VÀ TRÁCH NHIỆM
• Nhận order và phục vụ các món ăn, thức uống tại bàn cho khách hàng.
• Cùng với tất cả các nhân viên, Barista có trách nhiệm giữ gìn khu vực làm việc của mình luôn sạch sẽ, tươm tất. Đây là một trong những tiêu chí để đánh giá một Barista chuyên nghiệp hay không và dịch vụ của bạn cung cấp có tốt hay không đấy.
• Tuỳ theo ca trực được phân công, phụ trách quản lý việc đóng cửa và mở cửa theo quy định
• Hỗ trợ đào tạo hướng dẫn cho nhân viên mới
• Đảm bảo vệ sinh sạch sẽ các dụng cụ trong suốt quá trình sử dụng và sau khi sử dụng.
• Kiểm tra chất lượng hàng nhập vào, cũng như tất cả các nguyên liệu trong pha chế.
• Đảm bảo chất lượng sản phẩm: Màu sắc, mùi vị, trang trí của món nước trước khi phục vụ khách hàng.
• Giữ khu vực làm việc sạch sẽ theo quy định vệ sinh an toàn thực phẩm. Bao gồm: tủ, kệ, dụng cụ pha chế, ly tách, tủ lạnh, tủ mát....
• Nhận order và thực hiện các món nước theo yêu cầu của khách.
• Chuẩn bị nguyên, vật liệu theo công thức và menu.
• Tư vấn, hỗ trợ và bán các sản phẩm tại Cocoa shop.
• Sắp xếp các loại dụng cụ gọn gàng, đúng nơi quy định. Sắp xếp các nguyên liệu gọn gàng.
• Kiểm hàng lúc đầu ca, lên đơn nhập hàng (trong quầy và Cocoa shop).
• Xử lý các nguyên liệu hỏng như trái cây.
• Tuân thủ các quy định chung của công ty
• Hỗ trợ cấp trên trong việc đảm bảo danh số hàng tháng
• Đóng và mở Cocoa shop.
• Chuẩn bị đầy đủ dụng cụ Pha chế cần thiết và đạt tiêu chuẩn.