AZERAI KE GA BAY
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Hàm Thuận Nam, Bình Thuận
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

• Ensure all rubbish is kept separated.
• Greet and welcome guests upon arrival at the Bar in accordance with hotel standards and the goals of the Resort.
• Requisition beverage stock on a daily basis before service to ensure the bar is maintained to set par levels.
• Prepare all beverages and fruits/garnishes needed.
• Maintain the presentation & cleanliness of all work areas of the bar, ensuring that a higher standard is maintained on all occasions.
• Effectively communicate and liaise with associates on all levels, understanding the importance of teamwork within F&B operations.
• Convey information, orders and messages to appropriate personnel in a timely and efficient manner.
• Cleanliness of the working area with proper hygiene and sanitation and protection to ensure work safety and health.
• Report to Assistant and Restaurant manager any problem or hazardous situation.
• Conduct informative handover to next shift ensuring that all relevant information is passed on clearly.
• Look after all the guest needs in the restaurant for beverage items.
• Assist fellow F&B associates in their duties as required.
• Must adhere to the resort employee handbook.
• Maintain good communication between all the Cooks, stewards, waiting and bar staff
• Personally ensure compliance with all relevant Workplace Health & Safety and Occupational Health & Safety legislation, and related Life Resort Policies.
• Handle all food & beverage equipment with care, minimizing damage and breakages.
• Report to work punctually and as scheduled.
• Assisting manager and other service staff and when required.
• Handle restaurant reservations promptly and efficiently, whilst promoting in- house facilities as required.
• Complete any other duties and services as assigned by the Restaurant Manager/ Assistant Restaurant Manager.
• Undertake other duties as requested by F&B Services Manager/Supervisor and Hotel Management
• Demonstrate thorough knowledge of and actively sell all food & beverage products available in the restaurant and bar with an emphasis on beverage products.
• Assist daily requisition of store items and Linen.
• Control stock consumption by following the set docket control system and resort standard recipes and pouring guidelines.
• Assist guests with being seated at the bar or lounge areas.
• Arrive at workplace on time in full uniform prepared with tools and all equipment needed for service.
• Assume other duties as assigned by Restaurant Manager/ Assistant Restaurant Manager
• Ensure all guests are served according to the operational standards set by the resort in a professional, friendly and prompt manner. All beverage orders for the restaurant are also prepared & served in a timely manner by the bar attendant on duty.
• Accept payment for guests’ bar accounts/bills as per the resort standards.

Yêu cầu công việc

- Có ít nhất 1 năm kinh nghiệm tại vị trí tương đương

Quyền lợi

- Xe đưa đón nội bộ
- Mức lương cạnh tranh
- Khu lưu trú nhân viên

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-08-30 18:00:02

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin - Mã tin đăng: 4608315. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

AZERAI KE GA BAY

Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: Cập nhật

Thông tin chung

Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Cấp bậc
Nhân Viên
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
1
Hình thức làm việc
Làm theo ca
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
30/09/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây