Chef De Partie - Tổ Trưởng Bếp

REGENT PHÚ QUỐC
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Phú Quốc, Kiên Giang
Kinh nghiệm yêu cầu
2 - 5 năm kinh nghiệm
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

- Other tasks assigned by management team.
- Responsible to comply at all times with the standard quality requirements, stock management and techniques.
- Ensure that all plating guides are followed according to set dish description, cooking method and presentation image.
- To work directly with all support departments, Engineering, Stewarding and Hygiene for the maintenance of the Hotels Fire Life Safety Program, Maintenance of all Equipment and Hygiene Program to the highest Regent standards.
- The Chef de Partie has to ensure that agreed quality, hygiene and other standards are kept or surpassed at all times by himself and his subordinates.
- Ensure that all goods/ingredients received are up to the required standard for food production while still focusing on all Relevant Costs and Expenses.
- Supervise his kitchen section and cooperate with the other sections within the kitchen.
- Work in conjunction with the Sous Chef/Chef de Cuisine, support all Food Promotions, and create uniquely memorable Regent Moments.
- The Chef de Partie should monitor and control the food quality, setup/ presentation/buffet presentation and timely delivery of the dishes in corresponding outlet.
* BENEFITS:
- Relocation, repatriation allowance
- International working environment, join courses of IHG Group
- At least 14 annual leave, 2 days off per week
- 24/7 accident insurance from starting date
- Insurance as labor law
- Competitive salary
- Rest and relaxation, Home leave allowance
- Other benefits
- Accommodation, uniform, transportation, and meals are provided
- Contract 2 years included probation period
- Healthcare insurance for personal after 6 working months and for the family after 2 working years
- Service charge as revenue

Yêu cầu công việc

* Qualification:
- Diploma or Vocational Certificate in Culinary Skills or related field
* Experience:
- Service years in supervisor/manager level
- 1.5- year previous experience in same position
- 4- year minimum in five- star hotel or fine dining restaurant.
* Knowledge and skill:
- Maintain high standards of personal hygiene at all times
- Demonstrate proper and safe usage of all kitchen equipment
- Be aware of all Health, Safety and Fire regulations and abide by their terms
- Ensure that full uniform is worn at all times
- Support and adhere to the equal opportunities policy of the company
- Working with multi- cultural teams
* Language:
- Basic English

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-04-03 11:52:30

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Chef De Partie - Tổ Trưởng Bếp - Mã tin đăng: 4084392. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

REGENT PHÚ QUỐC

Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: Cập nhật

Thông tin chung

Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Cấp bậc
Trưởng Nhóm / Giám Sát
Kinh nghiệm yêu cầu
2 - 5 năm kinh nghiệm
Trình độ yêu cầu
Trung cấp
Số lượng cần tuyển
Đang Cập Nhật
Hình thức làm việc
Nhân viên toàn thời gian tạm thời
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
09/04/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây