Executive Chef

KHÁCH SẠN DUSIT LE PALAIS TU HOA HANOI
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Tây Hồ, Hà Nội
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

PRIMARY RESPONSIBILITIES:
• Monitors food standards in each outlet.
• Performs other duties as assigned by supervisor
• Ensures employee kitchen prepares quality food.
• Meets regularly with F&B Manager and Outlet Managers to discuss special promotions.
• Monitors all kitchen related costs and recommend changes to outlet kitchens where appropriate.
• Works with Purchasing Manager to ensure goods purchased are of acceptable quality.
• Meets with suppliers when possible and studies market trends for new equipment and products.
• Recruits and selects employees.
• Trains and develops each Chef so that they can operate independently and creatively.
• Develops special menus based on available food, season and estimated business etc.
• Develops new menus based on monitoring guest orders.
• Assists each outlet Chef to maximize employee productivity to minimize payroll costs.
• Identifies market needs and trends in terms of food.
• Assists each outlet Chef to run their kitchens at an acceptable food cost.
• Assists each Chef in establishing effective training programs for their employees.
• Inspects kitchens, stewarding, outlets etc. to observe production and preparation methods, as well as sanitation and hygiene.
• Monitors and analyze menus and products of competing restaurants.
• Ensures all outlet kitchens adhere to established standards and policies.
• Recommends changes or replacement of equipment.

Yêu cầu công việc

• Have excellent English communication skills both in written and spoken.
• A graduate from a well- known culinary institution is highly desirable.
• Solid managerial experience and knowledge in kitchen operation. This includes the knowledge required for management of people, complex problems, food and beverage management and food sanitation.
• Computer literate.
• Minimum of 10- 15 years of experience in kitchens covering all aspects of cooking. Exposure to exotic cuisines will be a strong asset.
• Possess professional disposition with excellent communication and interpersonal skills.

Quyền lợi

- Candidate benefits: discuss in the interview .

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-06-19 18:35:04

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Executive Chef - Mã tin đăng: 4433086. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

KHÁCH SẠN DUSIT LE PALAIS TU HOA HANOI

Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: Cập nhật

Thông tin chung

Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Cấp bậc
Giám Đốc, Phó Giám Đốc Bộ Phận/ Trưởng Phòng/ Tổ Trưởng
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
1
Hình thức làm việc
Khác
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
18/07/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây