Trợ Lý Quản Lý Nhà Hàng Khách SạnBà Rịa - Vũng Tàu

CÔNG TY CỔ PHẦN LẠC VIỆT
Mức lương
6.9 - 8.3 triệu
Địa điểm làm việc
Bà Rịa Vũng Tàu
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

Mô tả công việc:

• Assumes the duties and responsibilities of the Food and Beverage Manager in his/her absence
• Assists in managing the day- to- day operation of the Food and Beverage sections and informs the Director of Food and Beverage/ Food and Beverage manager or designate, of any major decision taken which did not require his/her action and any other relevant information
Controls and analyzes, on an on- going basis, the following:
Marketing
Condition and cleanliness of facilities and equipment
Quality of entertainment
Guest satisfaction
Service standard
Costs
Sales
Quality and presentation of food and beverage products
• Assists Manager in developing popular menus and beverage lists offering guests value for money in accordance with IHG guidelines.
• Participates in the preparation of the hotel&039;s revenue plan and marketing programs
• Assists Manager in settings standards of all food, Beverage and equipment purchases in accordance with IHG guidelines
• Assists Manager in planning and organizing successful Food and Beverage activities in the hotel and overseas
• Training follow with the the standards of the five- star hotel.
• Perform any other duties which may be assigned by the management from time to time.
• Maintains knowledge of trends, systems, practices and equipment in food and beverage through trade literature, hotel show and site visits
• Assists Manager in keeping an up- dated Hotel Policies and Procedures file and up- dated files on all Food and Beverage matters
• Assists Manager in setting Food and Beverage goals and developing strategies, procedures and policies
• Works with Manager in the preparation and management of the Department’s budget
• Attends and participates to other meetings as required by the administrative calendar
• Assists Manager in determining the minimum and maximum stocks of all food, beverage, material and equipment
• Monitors local competitors and compare their operation with the hotel Food and Beverage operation
• Performs related duties and special projects as assigned
• Works with Manager on manpower planning and management needs
• Conducts daily briefings, Food and Beverage Meetings and other meetings as needed to obtain optimal results

Yêu cầu công việc

Yêu cầu trình độ chuyên môn kỷ thuật:

Cao đẳng

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-04-02 09:03:13

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Trợ Lý Quản Lý Nhà Hàng Khách SạnBà Rịa - Vũng Tàu - Mã tin đăng: 4243291. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

CÔNG TY CỔ PHẦN LẠC VIỆT

Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: Cập nhật

Thông tin chung

Ngành nghề
Thư ký - Trợ lý
Cấp bậc
Trưởng Nhóm/Giám Sát
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Cao đẳng
Số lượng cần tuyển
1
Hình thức làm việc
Theo ca
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
05/05/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây