Chef de Partie - Butcher (Tổ Trưởng Tổ Bếp - Bếp Sơ Chế)

KHÁCH SẠN NOVOTEL SUITES HÀ NỘI (NOVOTEL SUITES HANOI)
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Cầu Giấy, Hà Nội
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

Primary Responsibilities

- Maintain cleanliness and orderliness of all workstations, including freezers, refrigerators, and preparation tools.
- Collaborate with the Executive Steward to ensure the overall cleanliness of the kitchen area.
- Supervise in receiving and organizing deliveries, placing them into the appropriate storage areas in the kitchen.
- Oversee the quality of food items, including taste, temperature, and presentation, ensuring consistency and adherence to set specifications.
- Supervise and train kitchen personnel within the butcher section, ensuring all team members adhere to hotel standards and hygiene practices.
- Prepare ingredients for daily food production, including portioning, cutting, and storing meat and vegetables. Ensure all preparation and storage are done in the most hygienic manner following HACCP standards.
- Ensure the kitchen complies with all safety, health, and sanitation procedures, preventing the use of contaminated products and ensuring no ill or infected personnel participate in food handling.

Other Responsibilities:

- Maintain a high standard of personal appearance and hygiene at all times.
- Familiarize yourself with hotel fire, life safety, and emergency procedures.
- Perform other reasonable duties as assigned by management.
- Attend briefings, meetings, and training sessions as required by management.

Main Complexity/Critical Issues in the Job:

- Implement strict control on food portioning and minimize wastage to ensure gross food profitability.
- Ensure that all food preparation and handling adhere strictly to HACCP standards and hotel regulations.

Yêu cầu công việc

Knowledge and Experience

- Ability to speak other languages and basic understanding of local languages will be an advantage
- Additional certification(s) from a reputable Culinary school will be an advantage
- Minimum Primary school education
- Good reading, writing and oral proficiency in English language
- Minimum 2 years of relevant experience in a similar capacity

Competencies

- Perform any other duties, which may be assigned by the management from time to time.
- A motivator & self- starter
- Good communication and customer contact skills
- Well- presented and professionally groomed at all times
- Ability to work well in stressful & high- pressure situations
- A team player & builder
- Service oriented with an eye for details
- Strong leadership, interpersonal and training skills

Quyền lợi

- Employee benefit card offering discounted rates at Accor hotels worldwide.
- Develop your talent through Accor’s learning programs.
- Ability to contribute to the community and make a difference through our Corporate Social Responsibility and Environmental, Social, and Governance (ESG) activities.
- Opportunity to grow within your property and across the world!

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-08-22 13:10:02

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Chef de Partie - Butcher (Tổ Trưởng Tổ Bếp - Bếp Sơ Chế) - Mã tin đăng: 4581735. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi
Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: 5 Duy Tan street, Cau Giay district Hanoi (Pre-Opening Office: Floor 8, Viet Tower, 1 Thai Ha street, Dong Da district, Hanoi)

Thông tin chung

Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Cấp bậc
Giám Đốc, Phó Giám Đốc Bộ Phận/ Trưởng Phòng/ Tổ Trưởng
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
1
Hình thức làm việc
Làm theo ca
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
20/09/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây