Chef De Partie - French Restaurant

DOLCE BY WYNDHAM HANOI GOLDEN LAKE
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Ba Đình, Hà Nội
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

POSITION SUMMARY:
- Organize kitchen operations and prepares and serves a range of dishes, whilst supervising junior members of the Kitchen. Adhere to local regulations concerning health, safety, or other compliance requirements, as well as brand standards and local policies and procedures.
RESPONSIBILITIES:
- Prepare, cook, serve and store
- Prepare in advance food, beverage, material and equipment needed for the service.
- Complete the other tasks and jobs which assigned by the leader.
- Clean and re- set his / her working area.
- In absence of Sous Chef, conduct shift briefings to ensure hotel activities and operational requirements are known.
- Establish and maintains effective employee working relationships.
- Communicate to his / her superior any difficulties, guest or internal customer comment and other relevant information.
- Communicate politely and display courtesy to guests and internal customers.
- Attend and participate in training sessions as scheduled.
- Implement the hotel and department regulations, policies and procedures
- Attend and participate in daily briefings and other meetings as scheduled.
- Provide direction to the Kitchen helpers, including Commis, Cooks, Kitchen Helps and Stewards.

Yêu cầu công việc

ABILITIES/ KEY COMPETENCIES/ SKILLS:
- Basic English spoken.
- Food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency.
- Problem solving and training abilities.
- Good communication skills.
EDUCATION / CERTIFICATES / EXPERIENCE:
- 2- year experience as a cook or an equivalent combination of education and experience.
- Diploma or Vocational Certificate in Culinary Skills or related field.
- Have experience in Western food (French better).

Quyền lợi

• Cơ hội trở thành nhân viên chính thức, phát triển nghề nghiệp tại khách sạn 5 sao cao cấp và sang trọng tại Hà Nội
• Các khóa đào tạo theo tiêu chuẩn tập đoàn và khách sạn 5 sao
• Gửi xe miễn phí
• Bữa ăn theo ca được cung cấp bởi Khách sạn
• Môi trường làm việc an toàn, hiện đại

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-08-28 13:10:03

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Chef De Partie - French Restaurant - Mã tin đăng: 4602664. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

DOLCE BY WYNDHAM HANOI GOLDEN LAKE

Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: Cập nhật

Thông tin chung

Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Cấp bậc
Nhân Viên
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
1
Hình thức làm việc
Làm theo ca
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
26/10/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây